lovej Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Chcę kochać, chcę być kochany Niech nie samotność wypełnia mój dzień Kolor dnia jest blady Szukam miłości o lojalnym sercu Mijają dni samotności , ale myśli są pozytywne Kiedy nadejdzie ta nieznana miłość? On otworzy moje serce kluczem miłości Będę Twoim życiem i miłością Niech biją dzwony , bo miłość zawitała do mego serca Miłość jest już znana I kolory dnia są jasne Miłość rozkwita w ich sercach Lovej . 2024-09-02 Inspiracje . Inna miłość 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Miłość nie istnieje Łukasz Jasiński
lovej Opublikowano 2 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @Łukasz Jasiński Czemu tam sądzisz ,ze miłość nie istnieje? Ja mam odmienne zdanie od twojego zdania . Lovej 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @lovej Proszę mi pokazać miłość, przywołując różne przykłady, na przykład: "Z życia wzięte" - czekam... Łukasz Jasiński
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 (edytowane) @lovej Każda miłość prowadzi to ubezwłasnowolnienia jakiejś osoby: mężczyzny lub niewiasty, niby co to jest ślub, randka w ciemno i niektórzy jeszcze biorą śluby z powodów praktycznych - ekonomicznych, finansowych i materialnych, gdzie były dziewczyny, kiedy byłem osobą nielegalnie bezdomną - zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz? A teraz, kiedy mam mieszkanie socjalne, pieniądze i nie muszę pracować - nagle chcą od razu wziąć ślub - czy naprawdę interesuje je moje życie? Dobra, zrezygnuję ze wszystkiego i pójdę pod most - która wtedy będzie chciała wziąć ze mną ślub? Czekam na odpowiedź... Jeśli już, to mogę uznać za miłość - to: Łukasz Jasiński Edytowane 2 Września 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
lovej Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 (edytowane) @Łukasz Jasiński Ja jestem żywym przykładem . Mam swoją miłość. @Łukasz Jasiński Twoja historia jest przykra , smutna. Wiadomo jest , ze większość ludzi bierze ślub z powodu pieniędzy swojego partnera . I nie tylko . Takich jak twój przykład , lub podobnych przykładów jest mnóstwo . Trudno jest znaleźć dla siebie partnera , partnerkę z prawdziwego zdarzenia . Nie wiemy z kim mamy do czynienia . Takie niestety życie . Jest to ryzyko .Ale kto nie ryzykuje , ten szampana nie pije . Zawsze można się rozwieść lub po prostu rozstać. To masz wybór . Być sam lub być z kimś kogo kochasz . Innej drogi nie ma. Lovej Edytowane 3 Września 2024 przez lovej (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 (edytowane) Mnie można znaleźć tutaj: wszystko - mam czyste sumienie i nic nie mam do ukrycia, sęk w tym: w Polsce mamy wtórny analfabetyzm i nikt mnie nie czyta, stąd: nikt nie wie kim jestem i to nie mój problem, bo: nie będę po raz kolejny zaczynał wszystko od samego początku - to jest praktyka błędnego koła, słowem: ręce opadają... Pilnuję tylko i wyłącznie własnych interesów, reszta: mnie nie interesuje - koniec i kropka. Jeśli kogoś interesują pieniądze, to: nie łaska iść do pracy? Pasożytnictwo powinno być prawnie karalne - od 5 do 10 lat bezwzględnego pozbawienia wolności. Łukasz Jasiński Edytowane 3 Września 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi