violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2024 @violetta jutro lecę na Kos:) zakupiłam fajny hotel butikowy Cabana White w Kardamenie:) jak kardamon:) obok są bardzo fajne plaże jak Bubble Beach :) 2
Rafael Marius Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęśliwych lotów i udanego pobytu. 1
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2024 @Rafael Marius dziękuję, dziękuję mocno :) 1
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2024 @violetta nie mogę zasnąć, wypiłam kawę, a teraz się męczę:) taki szum jest tych samochódów:) cieszę się, że jadę w spokojne miejsce:)
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @Rafael Marius trafiłam do raju:)
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jutro wskakuję do tego basenu:) Pan mnie wiózł przez miasteczko:) jestem w jednym hoteliku, tam mam śniadania kameralne i 18 zdrowe posiłki i drinki:) a do tego drugiego chodzę na jakieś tam jedzonka:) kocham tzatziki:) Kos to moja miłość, zakochałam się już od początku:) nie da się opisać tego miejsca, ten zapach i mocny wiatr teraz:) Dlaczego ja tak omijałam Grecję, to jest miłość i pieszczota:) nie ma nigdzie tak na świecie jak tu:) 2
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Jednak wykopie się, ciepła woda:) codziennie 30 stopni;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Naj Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @violetta pięknie i piękne emocje czekam na grecki wiersz :) Udanego wypoczynku ! 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ładnie. Jak długo tam będziesz? Już chyba byłeś kiedyś na tej wyspie? 1
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @Rafael Marius tydzień będę:) i jak ci się podobał Kos, dla mnie piękny, jestem w cichym, uroczym miasteczku, żadnego szumu, życie toczy się beztrosko, ludzie na ulicy coś robią swojego, trochę wałęsających się turystów, nie ma tłumu. Jest tu taki klimat, że się zakochałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Naj jestem tak oszołomiona, że nawet skorupiaka zjadłam z radością:) tu jest wietrznie też w ciągu dnia, jest po prostu bosko. A hotel taki dla zakochanym :) jestem przeszczęśliwa i będę wracała z pewnością, prostu istna sielanka:) 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Ty byłaś a nie ja. To dobrze, jak na tę porę roku. Mamy siostra jak gdzieś jeździ to tylko do Grecji, ale na jakąś mniejszą wyspę też w spokojne miejsce. A nie za gorąco, ma być tam nawet 35 stopni? 1
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @Rafael Marius jest cudownie, nie czuć 35, wiaterek wspaniały przez cały dzień a wieczorem też daje:) Na Kosie jestem pierwszy raz, byłam na innych wyspach :) 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak od innych słyszałem, że się nie odczuwa tego gorąca jak u nas. 1
violetta Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @Rafael Marius nie ma co dywagować, trzeba po prostu przyjechać:) ciężki był lot, ale delikatnie wylądował:) W hotelowym szlafroczku:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Przy morzu nam barek :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Czekam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raj na Kosie:) 2
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Woda absolutnie bajeczna, unosi, mocno zasolona:) w każdej pozycji pieści:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakiś Grek do mnie : co chcesz:) oni się uczą po polsku:) Drineczki na plaży:) 2
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Małe espresso w raju:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan taki fajny cały czas nam usta:) Przystojniak:) 2
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Grecja jest rozkoszna:) 1
Rekomendowane odpowiedzi