Falkone Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Tak bardzo dziś tęsknię, za tym co było, Za tym wszystkim, co dawno już przeminęło. Czy wszystko zdarzyło się nadaremnie? Nieprawda, to wszystko dziś żyje... we mnie. Radości i smutki moich dni młodości, Wybory , nie zawsze tak łatwe i proste. Beztroskie zabawy, wieczorne spotkania, Co trwały nierzadko do białego rana. Przyjaźnie, sympatie, czasami też złości, To wszystko w pamięci mej nadal gości. Szukanie miłości prawdziwej , jedynej. Znalazłem? cóż? może? , lecz szansę straciłem. Ja nie chcę zapomnieć mych młodych lat, Choć życie tak pędzi i zmienia się świat. Na zawsze zostanę w minionej epoce, Ja zawsze chcę biegać po tej życia łące. Nie mówcie, że trzeba zapomnieć i iść. Nie pójdę, ja nie chcę zostawiać tych dni. Niech inni zdobędą zaszczyty i świat, Ja nie chcę niczego ... prócz mych młodych lat. 7
Stracony Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 "Daremne żale ,próżny trud ...." , no ja Cię nie pocieszę,ale im więcej wspominam , im częściej to robię nie czuję się oderwany od przeszłości i noszę ją w sobie. Jedyna rada to NIE ZAPOMINAĆ.
violetta Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Też dałabym wszystko, żeby przeżyć choć jeden dzień z młodości.
wierszyki Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Ładnie, przekonująco. Co nie znaczy, że mam podobnie. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
corival Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @Falkone To już nie wróci, więc tęsknota daremna, ale wiersz ładnie poprowadzony. Pozdrawiam :)
Falkone Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2024 @Stracony święte słowa... pozdrawiam @violetta Dzięki @agfka Dziękuję i pozdrawiam:) @Hiala dziękuję i serdecznie pozdrawiam
Falkone Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2024 @corival Ta świadomość jest okrutna. Dzięki
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2024 Śpiewnie Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi