Ajar41 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 Na plaży, wizerunkowo to plajta gdy ci pęknie gumka w majtkach. Skandal na plaży w Niechorzu, pani po kąpieli w morzu stała na brzegu nie widząc tego, że goła jak ją bóg stworzył. 3
violetta Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Ajar41 na Gran Canarii paradują kobiety nago po plaży, to nie szokuje, jest taki tam klimat:) faceci też chodzą nago, to jest bardzo fajne.
Nata_Kruk Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Mnie zdarzyło się, sto lat temu, gdy skakałam na główkę... wychodzę z wody.. bez staniczka... :) Dopiero uwaga jakiejś pani sprowadziła mnie na ziemię. Cóż.. sytuacje z życia wzięte.
Ajar41 Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @violetta Gran Canaria nie dla mnie, przy temperaturze powyżej 23C powoli przestaję żyć. Pozdrawiam. @Nata_Kruk Też miałem takie zdarzenie, ale nie był to staniczek. Skandalu nie było ,bo w ostatniej chwili udało się je złapać. Pozdrawiam 2
violetta Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Ajar41 mamy podobnie:) gram Canaria zimą jest w sam raz :)
Rekomendowane odpowiedzi