Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• "był las nie było nas będzie las nie będzie nas"   las zawsze przetrwa całe pokolenia jak ludzi nie ma miasto w puszczę zmienia   :))
    • temat dość poważny pisany figlarnie że wyszła prze usta rzuciła spojrzenie kto wie którędy wyjść jej będzie dane nie wnikajmy zatem - wnioski będą marne   członkiem nie poruszę bo ni jak nie mogę a wzrokiem podążę i pytanie zadam byłam ciałem duszą kto mi odpowie czy jednym i drugim - jeszcze tak się składa :))
    • ~~ Dziś każdy kotek (z kocim polotem) omija miejsca, pokryte błotem. Lśniące futerko, łapki, pazurki wolą solidne płoty i murki. Często te śliczne, mruczące stworki, śledzą tereny, gdzie mysie norki dają nadzieję łowom obfitym. Wspaniała uczta (bez okowity) im się należy, w tym dniu świątecznym. Nasz dom jest dla nich miejscem bezpiecznym, gdzie winny czuć się mile widziane (nawet gdy łapki błotem skalane) - wtedy wybaczyć im to należy; bo je kochamy - w tym bądźmy szczerzy .. ~~  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• księżyc  w całkowitej pełni płynie po grafitowym niebie jak latarka lustruje co pod nim   bardzo szybko się przemieszcza jakby chciał pominąć moje okno i zapisane na nim wyrazy w alfabecie tylko nam znanym    jakby zechciał mieć je już za sobą i zostawić mnie w całkowitej ciemności   do której przywykłam poznawszy niejedno imię dobrze że Twoje  zawsze się kojarzy ze świtem   Klaudia Gasztold 
    • a potem wyciągam z dna korek wraz z wodą spływam w kanały by zrodzić się wczesnym wieczorem już inna i piękna wspaniała :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...