Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ja codziennie ćwiczę, rozgrzewam ciało, dobrze mi się ćwiczy, pompki nawet robię, duży postęp, wzmocnione ciało:) @Rafael Marius ja bym wróciła do życie na wsi sprzed stuleci, bardzo i być razem z tymi ludźmi. Ja akurat syna i wnusię mam pomocnych i życzliwych, są starej daty. Wnusia mi dorównuje, gdy ćwiczę, ona też, dzieliła się ze mną jedzeniem, które je dałam. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Niestety pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza.     Ciężkie to życie było i mało romantyczne. Teraz to mamy luksusy nawet ci najbiedniejsi.

Świetna inspiracja . Myślę, że masek nie wkładamy jedynie dla kasy.   Udajemy w masce, że wszystko gra, kiedy chcemy ukryć swoje prawdziwe emocje.   Myślę, że nie każdy kalkuluje, czy mu się to opłaca. Czasem maska wydaje mi się też plastrem na ranę.   Pytanie brzmi: kogo zobaczymy po jej zdjęciu?  Czy nie prościej żyć bez niej? 
    • Urocza miniatura. Liliowy przekrój gór to bardzo mocny obraz, działa na wyobraźnię. Róża na bladość jest tak odklejona od rzeczywistości, że nie da się nie podziwiać. Peelka niewątpliwie buja w chmurach. Jest cudownie rozmarzona i piękna.

Tak właśnie.  I nikomu taki wierszyk zaszkodzić chyba nie może  Dziękuję Ci bardzo. Pozdrawiam serdecznie    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...