Ten utwór został doceniony przez użytkowników. befana_di_campi Opublikowano 9 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 Woda mineralna z malinowym sokiem; sad przezieleniony. Jeszcze pasikoniki, którym po deszczu rzępolić się nie chce. Za to pachną fioletowe floksy 8
violetta Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 @befana_di_campi ja akurat z miętą i cytryną wodę piję na potęgę:) Ogólnie miłe, ciepłe, przypomina lato. 1
Ana Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 @befana_di_campi malinami się zajadam, bo sezon malinowy. Malinami i zielonym groszkiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wodę piję ostatnio z odrobiną octu jabłkowego ze "zdrowego sklepu", no bo smaczny i zdrowy. Albo piję herbatę zieloną z gwiazdką anyżku. Ładnie pachnie i polecam Pasikonika nie widziałam jeszcze w tym roku, a floksów nie mam. Ale na jesieni kupię i zasadzę. Pomarańczowe. Wiersz "taki mój", ciepły i kolorowy, dotykający cudów Natury 1
befana_di_campi Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 @Ana To bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A u mnie jak to u mnie wiersz sentymentalnie przywołuje czasy młodości, gdy babcia robiła dla mnie wodę psikaną z sokiem malinowym, z naszej działki rzecz jasna. 1
befana_di_campi Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 @Rafael Marius Opisałam po prostu własne wczesne dzieciństwo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. decznie 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli mieliśmy podobne, w aspekcie soku malinowego przynajmniej, a myślę że nie tylko... 1
befana_di_campi Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2024 @Ana Nie widziałam nigdy pomarańczowych floksów? A to przecież moje ukochane kwiaty pospolite, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ana Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2024 @befana_di_campi oj, są Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ładne bardzo 1
poezja.tanczy Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 @befana_di_campi Bo to rzępolić, na tą przyczynę Pasikonika, nie pytać o winę Fajne mini Przyjemnie się czyta :) Pozdrawiam miło, M.
befana_di_campi Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Tę", nie "tą", końcówka! 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Fajne.! i... lubię ten czasownik. 2
Dagna Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 @befana_di_campi malusio, ale stylowo ;), pozdr.
corival Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 @befana_di_campi Też mam sporo floksów. Lubię je. Za to za malinami nie przepadam. Uwielbiam czarny bez... sok do wody. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi