Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński Nie tylko wydałam tomik wierszy panie Łukaszu .....ostatnio caraz częściej myślę  że wielu z nas brakuje wychowania tak po prostu....tylko pod tę myśl proszę się nie ''podpinać'' bo znowu spróbuje pan ruszyć kości zmarłych a nie zasłużyli na pana kąśliwość.... @Bożena De-Tre ...nie byłoby mnie takiej jak jestem gdyby nie moja fascynacja Herbertem....reszta niech milczeniem pozostanie.... a jakie były ich relacje można odszukać w korespondencji pomiędzy nimi ...czytając ze ''zrozumieniem''. @Bożena De-Tre Nie lubi Pan ludzi.Pozdrawiam serdecznie...
    • @Bożena De-Tre   Wydała pani tomik wierszy i jeszcze ma pani tupet mi zwracać uwagę... Nie, proszę, pani, pani punkt widzenia jest inny - została pani wychowana pod karierę, tymczasem: ja - jestem jak kot - nikt nie wie co zrobię, dam pani taki głupi przykład: Wisława Szymborska zrobiła sobie karierę, a jak umierała - była przerażona, próbowała całą sytuację uratować w ostatniej chwili, wyszło na to: Zbigniew Herbert został legendą, ona - kurwą, to właśnie bardzo was boli i boli i boli.   Łukasz Jasiński 
    • @sisy89 oczy mętnieją gdy myślę o tobie a łzy płyną prosto do serca chciałabym bardzo dotknąć nieba w którym obejmujemy się wspomnieniami       .,,,,,świetne 
    • @Poezja to życie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

przepraszam ale czy mogę zaproponować ci taką wersję ???       Gdzie zaprowadzi mnie Moja tęsknota?   Czy do twojego ciała Spowitego spazmami rozkoszy?   Tylko czas zna odpowiedź Właśnie się budzę mamo!  
    • @Monia fajna amplituda uczuć 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...