globus Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Dopóki bije ci serce, masz wszystko Nie potrzebujesz więcej Ludzie lubią Gadać, bawić się, robić bzdury Szaleć, nie liczyć dni do emerytury Euforia po zdaniu matury I płynąć gdy nadejdą studia Ludzie lubią Nie liczyć, nie mnożyć, nie przejmować Lubią hałas Muzyka Zabawa Można by mnożyć moja droga Kiedyś to pojmiesz, kochana Że szaleństwo kocha ciszę I zgoda jest w tobie Gdy w myślach nie musisz krzyczeć Gdy w rozmowach nie musisz Udowadniać innym że wiesz lepiej Docenisz że możesz złapać oddech, Dotknąć drugiej osoby Zatęsknić, zakochać się Wyjechać, zwiedzić, zobaczyć rzeczy Które budowali tacy marzyciele Przed dekadami Że życie jest piękne gdy Jest niepoukładane jak słowa w tym Jak ja Jak ty. 2
wierszyki Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Aby być niepoukładane, jednak musi być coś. Młodość - jeszcze niepoukładana przyszłość. :-)
globus Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 @agfka Mnie już nie dotyczy z racji wieku i trybu życia, ale idealnie to podsumowałaś, gdyż tytułowa mała L ma życie dopiero przed sobą i to calutkie :). 1
Rekomendowane odpowiedzi