Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

treść intelektualna wiersza odpowiada dokładnie treści logicznej tego zdania, brawo.
    • Pewien miłujący  Był bardzo cierpiący, Podszedł do niego człon Powiedział mu: Idź pan na złom   Ten miłujący poczuł ból, umarł, wtulił się szul (koszula) I powiedział mu z całej pizdy: spierdalaj luju wpierdalać glizdy,   Dodał jeszcze srogo, że nienawiśc jednak musi mieć się błogo, rzekł mu w duchu: "jestem gwiazdą jutrzenki, bogiem, wielkim architektem, synem świętej panienki"   "Jam Apollo, jam wasz zbawienie, intelektem obsypie was darami, byście nie musieli myśleć nad innymi rzeczami, ja wam z życia wezmę utrapienie"   Człon się ukłonił, ukłękł, głupotę odsłonił, własnymi myślami siebie nie dogonił, zassał swoje uczucia, jak ślinę z papucia   NIsko leci jego głowa, już zdechły jego słowa, już tli się w nim życie, i go może szukać w odbycie.   Bez uczuć, bez myśli, emocji, nie dostał do wieczności promocji, Zdał sprawe ze swojego złoju, Lecz nienawiść trwa w spokoju   Odszedł Apollo, przebrał się w ciemną marynarkę, Stanął przy lustrze znowu, Lecz teraz przeskoczy,  do śmierci grzeszników chowu.      
    • jestem czasem taki a nie inny czasem siebie nie poznaję czasem ściągam się z tym czasem czasem wolniej czasem szybciej czasem stoję że Achilles nie doścignie wyjmij zegar niech pokaże żółwiem jestem   jestem tylko czasem  
    • @LessLove

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No tak, inaczej się nie da. Wnikliwy obserwator widzi co i jak. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarz. @Berenika97Nie wiem co napisać. Po prostu może: Dziękuję za komentarz. @violetta @Waldemar_Talar_Talar @Poet Ka @Leszek Piotr Laskowski @Alicja_Wysocka   Dziękuję Wam za poczytanie/posłuchanie. @.KOBIETA.No cóż... wyszło jako tako ;)
    • @.KOBIETA.zauważyłem z tą dojrzałością 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

, natomiast urokliwa na pewno jesteś ;)      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...