poezja.tanczy Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Z cyklu: Uniesienia duszy Kali – fikacja Kali dać Kali przydać Oby brać Innym nie dać Kali krowę Swoją zjeść Teraz doi Inną treść //Marcin z Frysztaka Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org 7
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Dałeś świetny tytuł... :) treść baaardzo na teraz. Pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Właśnie, tytuł mnie ściągnął :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba wiem jaką mówiły o nim jest jak pułapka tak kasę doił ich - Kalibabka ;) 1
poezja.tanczy Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Nata_Kruk Czasy się nie zmieniają, zmieniają się tylko wiersze :) @jan_komułzykant Kalibabek Ci u nas dostatek :) @Tectosmith @violetta Dzięki za czytanie Pozdrawiam! M.
iwonaroma Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 Z tym Kali same problemy;) Pozdrówka 1
wierszyki Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2024 Może nie ma i co dać. I co wtedy, gdzie tu wiać? 1
jan_komułzykant Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówią, że z kaliberkiem są już mniejsze ;) 1
poezja.tanczy Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @iwonaroma No co poradzisz!? @et cetera Nie schronisz się przed mielizną A przynajmniej nie z bez-blizną :)
wierszyki Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba się zgubiłam w treści. Nieistotne, przepraszam. Często przestaję po prostu mówić i zapominam słów. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry, to moja wina, powinienem zacytować tylko Iwonę, bo to do niej była moja odpowiedź :) 1
Rekomendowane odpowiedzi