jan_komułzykant Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) pamiętaj gdy Radziwiłł coś obiecał - zełgał jak już wszystko zaorzesz wyprzedasz rozpuścisz już spokojnie nie zaśniesz palić będą trzewia duch dziada też skarci w tej pustyni i puszczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. źródło: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 31 Grudnia 2023 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 6
Nata_Kruk Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @jan_komułzykant ... Janko, niektóre.. deja vu.. są całkiem przyjemne, w tym powyżej powiało smutkiem oraz troską o... wiadomo. Podoba mi się i... świetna grafika. Pozdrawiam. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) a ty znów sie ustawisz w kolejce do koryta a banda klakierów o przeszłość nie pyta któryś się zapomni zapyta z cię z rana to nie odpowiadasz na trudne pytania :) Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, większość z tych, które pamiętam były raczej na plus, ale to te na jawie, reszta sennych koszmarów powoli znika i pojawiają się nowe ;) Dziękuję Natko, pozdrawiam cóż gdy krok chwiejny masz po półlitrówce z ogniem nie walczysz polegasz na Budce (déjà vu?) Dziękuję, pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż, żyjąc tu i teraz można oczywiście udawać, że "TA" rzeczywistość mnie nie dotyczy. Bo? Jestem poza systemem? Szczęśliwego Nowego Roku i oby te "kasandryczne przypowieści" skończyły się prędzej niż zaczęły.
jan_komułzykant Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 @Annie Nigdy nie narzekałem, że mam jakieś problemy, więc nie gniewaj się, ale przekażę dalej Twój prezent. Wydaje mi się, że chyba się nie rozumiemy, lub może żyjemy w innych rzeczywistościach, w każdym razie wolałbym wrócić do komentowania wierszy, nie rozmawiać o rzeczach, co do których mamy kompletnie inne zdanie. Jeszcze raz dużo szczęścia w Nowym Roku.
jan_komułzykant Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 @MIROSŁAW C. @miauczenie owies Dziękuję za ślad Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rolek Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Radziwiłł i Szczęsny-Potocki Tańczyli podczas Dziadów nocki I rudy zdrajca się tam zaplątał Nas sprzedał jakże ładnie pląsał Edytowane 1 Stycznia 2024 przez Rolek (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieliczni uśmiechnięci i szczęśliwi choć podeszwy szurają jakby głośniej czy kamuflaż tło przyćmi na ryj krzywy uch-wały przejęcia fałsz beztroski @Rolek Dziękuję @Jacek_Suchowicz @Leszczym Dziękuję za obecność. 2
Rekomendowane odpowiedzi