Radosław Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Powstało wiele teorii, które mówią o tym co należy zrobić, żeby zdobyć kobietę. Ze wszystkich wybrałem jedną - zacząć od siebie. Edytowane 9 Listopada 2023 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 4
staszeko Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Zdobywać kobietę? Szkoda czasu i zdrowia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powstało wiele teorii, które mówią o tym co należy zrobić, żeby zdobyć kobietę. 1
Radosław Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @staszeko Dzięki za korektę w tekście. A co do zdobywania ... jest wyzwanie, jest ciekawie.
staszeko Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żadne wyzwanie, bo ciekawość prędko przeminie, a zostanie tylko instynkt i testosteron, ubrane w piękne, nic nie znaczące słówka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale, ale… niejedną trzeba zdobyć, żeby to wreszcie zrozumieć.
Radosław Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @staszeko Myślę, tutaj akurat o tym , że zdobywać można nawet wtedy gdy pierwszy szał minie ... o wtedy zaczyna robić się ciekawie: dzieci, tak zwana proza dnia codziennego - to dopiero jest wyzwanie. Ciekawość przeminie ? Cóż, myślę że tu można (czy też należy) zacząć od siebie ;)
Radosław Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @violetta Co konkretnie masz na myśli?
Rafael Marius Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie wiem, żadnej nie zdobyłem. Same przychodziły i się starały. A dlaczego też nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi