Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 , "Nie, żebym się o Agnieszkę bał… To nie było w stylu naszego małżeństwa, żeby się bać o siebie nawzajem." Najwyraźniej popełniłaś przy czytaniu literówkę. Bo u mnie w tekście jest mowa o tym, że Marek się nie BAŁ (!) o Agnieszkę i że nie było w stylu ich małżeństwa, żeby się BAĆ o siebie nawzajem. Natomiast nie ma mowy, że Marek NIE DBAŁ o Agnieszkę! Myślę, że jest dokładnie odwrotnie. Marek jest zafascynowany swoją żoną Agnieszką, jej silną osobowością, co wcale nie oznacza, że popiera jej ekscesy alkoholowe. Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem ci sprawę. A tak poza tym, to ciąg dalszy nastąpi.
    • @Alicja_Wysocka poezja, która siada obok i mówi: spokojnie, oddychaj.  Alicjo. pozwól, że klapnę koło Ciebie. na trawniku. kiedyś kabareciarze wzywali by nura dać w jeżyny. i usiąść na mrowisku. ale to zbyt ekscentryczne. nam wystarczy trawnik i chmury na niebie. bez cyrkli, linijek i suwaków logarytmicznych. i niech się dusza wersami nasycona śmieje. do całego świata. i jeszcze parę kilometrów dalej. och.....  
    • Koniec wydawania. Meta. Meta. Meta. Na zdrowie.   Warszawa – Stegny, 21.07.2025r.  
    • Ojej... Słabo...   Łukasz Jasiński 
    • Jakiś złodziejski twój wzorzec: "Zbiór wierszy wybranych Danuta Ekman (Tytuł) “Czas karty rozdaje (fragment) Czas światem tym rządzi I karty rozdaje…” A może tyś Danuta? No bo jak inaczej, taki/a oddany/a "prawości, co utopią nie jest"...   Wygląda, że u dewotów na prawie cudze atu w rękawie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...