lovej Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 Wszystko zaczęło się w dużym mieście Byłaś ty , byłem ja , była miłość , to było życie Byłaś dla mnie wyjątkową osobą Wszystko co kochałem było w twoich oczach Kochałaś swoje życie, kochałaś swoich bliskich Byłem dla twoich rąk, byłem dla twoich ust, byłem dla twoich oczu Mijały dni , mijały noce , pewnego dnia twoje życie zgasło Nic nie jest takie samo jak wcześniej Dziś pozostały mi tylko zdjęcia, wspomnienia, wszystko jest w moim sercu w moich wspomnieniach Tamto to co było , to nie puzzle , które można od nowa ułożyć Twój ogień zgasł, nowy nie został rozpalony Życie umarło, miłość pozostała w sercu Jak mam dalej żyć, kiedy Ciebie już przy mnie nie ma Lovej . 2023-09-28 6
FaLcorN Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię to i całość też -- pozdrawiam
FaLcorN Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 @Nostalgi.Nemo jak na moje nozdrza woń prawdy czuć :D
lovej Opublikowano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 @FaLCorneL Dziękuję za miłe słowa . Pozdrawiam @Nostalgi.Nemo Tak to prawda . W tym roku minie trzy lata od jej śmierci . @FaLCorneL Tak to prawda . W tym roku minią trzy lata od jej śmierci .
FaLcorN Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 @lovej również ślę wyrazy współczucia i życzę Ci byś z tej loterii dat wyciągnął: szczyptę szczęścia i moc ukojenia pozdrawiam!
lovej Opublikowano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 Dziękuję za wsparcie , za słowa otuchy . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi