Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 13 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 gdy nie odpycham myślą lecz nią obejmuję i czułość drogę znajduje niewidzialną miękką nicią splata bliskość rany zszywa 8
Tectosmith Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @duszka Bardzo ciekawy wiersz. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @duszka Jak mówią, gdy z nieba spada daktyl otwórz usta. Żeby stać się bardziej czułym warto przyjąć co wiatr myśli przynosi. 1
poezja.tanczy Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @duszka Bo do zszywania nie zawsze potrzeba nici Pozdrowienia :) 1
duszka Opublikowano 14 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie też :) A może bardziej przeżycie, które spróbowałam w nim wyrazić. Dziękuję Ci i również serdecznie pozdrawiam :) Tak, to sprzężenie z takimi myślami wyzwala czułość. Ładnie to ująłeś - dziękuję :) Jedynie te niewidzialne, snute przez czułość :) Dziękuję Ci i pozdrawiam również. @Sylwester_Lasota@Leszczym@viola arvensis@Natuskaa@jaguar Serdecznie Wam dziękuję! :) 4
andrew Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 @duszka Myśli, tak są ważne... ... był raj już go powoli zapominam dźwigam ciężar braku twoich myśli rani mnie to ... Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia 1
duszka Opublikowano 14 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci za tą poetyczną, osobistą refleksję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi