Jacksons Fan Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Daleko uleciawszy Karmiąc inne płuca Myślałem że zawsze Że lampy nie stłucze W bezdechu godziny Procesy wypłukane Z myśli - skamieliny Impuls na żądanie Do końca już było Teraz beztlenowiec Ułuda albo miłość Nigdy się nie dowie ______ To moja ostatnia publikacja. Chciałem bardzo podziękować wszystkim, którzy mnie czytali, komentowali. Za każde miłe słowo, za krytykę również. Dzięki wam dowiedziałem się, że moje pisanie, mimo że nie pozbawione błędów, jest coś warte. 4
duszka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki Smutny wiersz na pożegnanie... Ale intensywnie - piękny :) Dziekuję, że tu z nami byłeś i za Twoje wiersze. Życzę wdychania tlenu. Przecież wszędzie jest :) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja myślałem, że zostaniesz na długo. Dobrze piszesz, a jakbyś został dłużej to byś pisał jeszcze lepiej. Trudno się rozwijać bez środowiska. Chociaż nie kasuj konta. Zostaw to co napisałeś. A może kiedyś wrócisz to nie będziesz zaczynał od zera. Wielu tu odchodzi i wraca po jakimś czasie. 1
kwintesencja Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki dobry wiersz :) ja z tego forum nie umiem odejść na dobre, co jakiś czas wracam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi