Tymczasem Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzień spełnienia „Dzięki Tobie Kochana mój świat jest bardziej kolorowy” mówiłeś delikatnie kreśląc opuszkami palców czerwone serca na cienkim pergaminie mojej skóry. „Dzięki Tobie kochany moje życie nabiera sensu” szeptałam czule muskając wargami Twoje jasne włosy i uśmiechając się do marzeń o naszym wspólnym domu Chociaż ciała płoną nie nadejdzie dzień spełnienia zaprosiłam Cię do życia a Ty mnie do ogrodu zapomnienia. 6
Tymczasem Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 @Nostalgi.Nemo Dziękuję za sugestię. Generalnie brakuje mi flow i pewnej spójności w moim wierszu..... czuję, że jest do poprawy
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiele zaproszeń leży do dziś na zapomnianej poczcie, gdzieś w krainie zgasłego płomienia. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji)
Tymczasem Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @Rafael Marius Ale za to ile pięknych wierszy powstało z tego odrzucania zaproszeń ;) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda wiersze często rodzą się z tęsknoty i smutku.
Rekomendowane odpowiedzi