Emanuela_Szlasa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jakze mam prosić o Twe wybaczenie skulona , bosymi nogami dotykam nieba Topiąc marzenia w odmętach wody w ziarenkach piasku poszukuję siebie długa ma droga i w bólu do szczęścia naga prawda otwiera me oczy i kiedy tak mylę leżąc obok ciebie Wiem że mnie smutek juz nie zaskoczy
wstydliwa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zamiast mylę,nie powinno być myślę???pozdrawiam..podoba mi sie:))
rubinek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Też tak myśle,ale to akurat jest chyba najmniejszym problemikiem:)Moim zdaniem wiersz bardzo dobry,ale wprawiający czytelnika w taki sam nastrój jaki miał autor(a autor chyba nie był szczęśliwy).Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w dalszym pisaniu takich utworów:)
rubinek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zależy od autora.Sa tacy którzy tego właśnie chcą,ale są i tacy którzy mydlą innym oczy a prawdziwe uczucia chowają za pięknymi słowamiAniu:) Pozdrawiam:)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz poprawny, ale nie zapamietam go ..Tematyka w zaden sposob nie odkrywcza..Nie porusza mnie to Przydaloby sie poprawic rymy, tak by rymowal sie kazdy wers..Droga polowa wiersza sie rymuje, a co z pierwsza?Warto by bylo o tym pomyslec, bo to moim zdaniem ratuje Twoj wiersz.. Pozdrawiam
rubinek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Droga Dormo,szanuje Twoje zdanie na temat różnych wierszy,ale chciałbym Ci tylko powiedzieć że nie każdy wiersz musi się rymować:)Rymy nie są dowodem na to że utwór jest wierszem:)
Emanuela_Szlasa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję wszystkim za opinię :). Jeszcze wiele musze sie nauczcyc , ale cenię sobie wasze zdanie. Podrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiscie ze nie kazdy...Ja poprostu lubie rymy i kiedy wiersz jej ma czyta mi sie go o wiele lepiej i o wiele bardziej mi sie podoba Oczywiscie nie do kazdej formy wiersza wskazane sa rymy
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiscie ze nie kazdy...Ja poprostu lubie rymy i kiedy wiersz jej ma czyta mi sie go o wiele lepiej i o wiele bardziej mi sie podoba Oczywiscie nie do kazdej formy wiersza wskazane sa rymy
Rekomendowane odpowiedzi