Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• a jeśli chciałbym cię pocałować  to za to bym dał się poćwiartować i wszystką czerwień zebrałbym z pola bukietem maków świat pomalował bukietem chabrów niebo zadziwił błękitem oczu modrych roztkliwił i będę znowu do ciebie wołać byś mi się dała już pocałować  
    • @Migrena "jakbyś pokazywała że nie ma realnej granicy   między tym co intymne a tym co systemowe tylko wszystko pracuje w jednym obiegu"   otóż to!   końcówka podkreśla niepokój    jest podźwiękiem   ma wywołać wrażenie czegoś mało przyjemnego a nieuchronnego   jest echem w rurach   próbą nawiązania kontaktu   egzystencjalną samotnością we dwoje, na którą wszyscy są skazani   dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Migrena wzburzenie pod powierzchnią @Migrena jeszcze raz dziękuję
    • Kibice drużyny z  Podola               wkurzeni na swego idola,               nie strzela goli,               chcą go ogolić               i na gnoju wywieźć na pola.                                              Podole - gm. Grójec  
    • @piąteprzezdziesiąte@Poet Ka@Gra-Budzi-ka@Anastazja1@Duilla@Berenika97 Dzięki za polubienia. Pozdrawiam.
    • Łukłodom am śwat, a w niam dangi, frasowania i radowania, taky jo mom. Dzie esteś? Tu w Niebzie, dali, tamoj kele gwiozd? Mniłuja cia Matulko i grzniotów sia stracham, kedajś i wprzód i teroz, bez colan cias. Taky jo mom. Układam swój jedyny świat, a w nim radości, chmury i smutki tak mam. Gdzie jesteś? Tu w Niebie, czy jeszcze dalej wśród gwiazd? Kocham Cię Mamo i wciąż się burzy boję i to jest niezmienne od lat. Tak mam.       (Gwarą warmińską. I przekład)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...