Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @jaśNie jestem egoistycznie nastawiona do życia, bo bardzo się przejmuję synem, bo robi głupoty i nie mogę czasem spać przez to. Wymyślił sobie, że odda szpik, po prostu, wziął szczepionki, ma wstrząsy, organizm walczy, a jutro ma oddać szpik, jak organizm to wytrzyma, nie robi rzeczy dobrych tylko złe, to mu się dziewczyna nie podoba, a ona jest załamana i ja też. Czy miałabym oddawać życie za kogoś, za Jezusa bym tylko oddała. Wszystkie sprawy oddaje Bogu. Mój syn jest straszny, dzwoni do mnie, ma kiepską pracę, nie chce mu się uczyć, żeby zrobić magistra, konkretny zawód, zarabia grosze, dziewczyna do mnie, że nie jest nauczony zarabiać, a ode mnie wymaga kasę, nie chce poszukać lepszej pracy, skończyć w pełni studiów, to do widzenia. Trochę mu pomagałam, choć mam dosyć, takiego dziadowania. Każdy jest kowalem swojego losu. Dlatego nie szukam miłości, miłość mam tylko w Bogu. A faceci to same problemy, nie chcę ich. Dlatego chcę mieć tylko kochanka, którego będzie na wszystko stać.       
    • @Roma Przypomniałam sobie. Andrzej Rosiewicz śpiewał kiedyś: Poznałem bałwanicę. Więc rzekłem jej w zachwycie: "Mój śnie!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Dziś delikwenta się wypikuje. I już nieważne, co sam stosuje. Pzdr :-)  
    • @Bożena De-Tre żeby czymś ręce i głowę zająć :) "Rozejrzyj się wokół…" Rozejrzę :) Pozdrawiam z Sopotu, a jutro pozbieram muszelki :) @Alicja_Wysocka wiesz... śnieg to śnieg, zawsze co nieco można dolepić xD dzięki i dobrej nocy :) @Jacek_Suchowicz racja :) moje ulubione gry to sudoku i nonogram. Pozdrawiam :) @MIROSŁAW C. Powoli trzeba odblokowywać... Pozdrawiam również i dziękuję za wizytę :) @Claire już się jeden pojawił, za sprawą Twojego komentarza :) dzięki piękne, pozdrawiam :)
    • Władcza SŁUŻBA zdrowia :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...