Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Radosław Opublikowano 24 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Nie było mnie na plaży w Mielnie, na Tęczowym Moście w Tokio i na Zanzibarze. Ale to nic. Grunt, że w końcu dotarłem do siebie. ze słonecznym pozdrowieniem dziadek Edytowane 28 Grudnia 2025 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 10
Dared Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) @Radosław Uśmiechnąłem się (rzadko mi się to zdaża) dziękuję Edytowane 24 Czerwca 2023 przez Dared (wyświetl historię edycji) 1
Radosław Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło. Spowodować uśmiech - piekna sprawa. Pozdrawiam i życzę dobrego popołudnia. Edytowane 24 Czerwca 2023 przez Radosław (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Trochę w słowach pobrzmiewa żal, bo w końcu nie było się w tych może pożądanych, może wymarzonych miejscach, ale wrócić do siebie , to zawsze najlepiej Kredens pozdrawia słonecznie również, chociaż wolałabym deszczowo 1
Radosław Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno się mierzyć ze straconym czasem. Ale jak człowiek spojrzy ze współczuciem, z miłością i przyjęciem na swoją historię, może zobaczyć w tym również wartość. Pozdrawiam i życzę tego, czego potrzebujesz Kredensie.
Dared Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Radosław Popraw , proszę to "żadko", wstyd mi, nie wiem jak to się stało;-)))) 1
Radosław Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @violetta Mozna się pokusić.
Rolek Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 @Radosław Chyba pierwszy raz wróciłem do siebie podczas pierwszego wspomnienia. Później jak zdałem maturę. Następnie wracałem podczas ślubu, po narodzinach syna i jeszcze kilka razy. Od kiedy jestem dziadkiem to nie wróciłem jeszcze do siebie. Pozdrawiam i gratuluję wiersza. 1
poezja.tanczy Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 Szukać siebie Oby nie daleko Od siebie :)
Radosław Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Rolek Dziękuję za przychylny komentarz i życzę dobrej przestrzeni dla siebie. Pozdrawiam.
Radosław Opublikowano 27 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego tak sądzisz ?
Rekomendowane odpowiedzi