Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym Ubawiło mnie to poetyzowanie na fali kudłatych myśli :))
    • @Alicja_Wysocka   to ja się Alu z Tobą zgadzam.   ja to nazywam nadzieja.   a ktoś kto przy komputerze doznaje przyjemnosci nawet troche "kłamiąc' jest swoistym bohaterem bo szuka przyjemnosci ktore zabral mu czas.    w realu stał się niewidoczny. w sieci ktoś mówi mu "kocham".   i jest ok.   i mnie się buzia śmieje.   niech kazdy kto moze szuka szczęścia gdzie może.   i tylko o tym napisałem.   a to co Ty piszesz......   calkowita zgoda !   Alu.   wszystkiego dobrego.   i dzięki:)         @Magdalena   chcesz !    to masz.   milość w domu spokojnej starości.   satyra.   sadź dziewczyno.   a ja napiszę swoją.   sorry, ale bez Twoich korepetycji :)   pokaż co umiesz.   masz 48 godzin.  
    • @vioara stelelor Przez chwilę myślałem,  że sam napisałem suplement do wiersza  :) Dziękuję bardzo,  tu już nie można nic dodać... Pozdrawiam. 
    • Onassis zapraszał panie na swój jacht "Christina" i tam miał ulubione pomieszczenie, gdzie zapraszał znane (J. Kennedy, M. Callas) i mniej znane panie. Jak wielu twierdzi odmowy się nie zdarzały, ale może dlatego, że argumenty były mocniejsze niż przeciętne. Czy to go czyniło szczęśliwym, tego nie wiem,  bo jak twierdziła córka pana O, tatuś lubił te sławne, a te sławne lubiły przepych. Na mój prywatny rachunek, uważam że udane relacje studentów z licealistkami są trudne do przebicia, a miłość do przepychu nie zastąpi młodzieńczego spontanu i odlotu. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...