violetta Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) tak zielony park chcę pikniku na kocu pod zacienionym drzewem podnoszę trawy gdy spadasz wietrzny ty Edytowane 17 Maja 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji) 7
Rafael Marius Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @violetta A trawka zieleniutka wygląda zachęcająco. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A owszem piknikują już ludzie na kocach, szczególnie Ukraińcy i Ukrainki, bo Ci wiedzą, co dobre. 2
corival Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @violetta Piknik w plenerze, zieleń, ptaszki i wietrzyk... miła perspektywa. Pozdrawiam :)
Asia Rukmini Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 Skojarzyło mi się z wieczny ;)... Bardzo zgrabnie sktojony wiersz, niby kilka słów, a jednak mówią wszystko. :) Pozdrawiam
violetta Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @Rafael Marius taka trawka wykwintna:)
Nata_Kruk Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Violetto.. przezabawny 'tytulik'..:) i sympatyczna treść, ale... pierwszy wers psuje efekt już na 'wejściu'... a można by - w zieleni parku - co Ty na to.? 'Tłustek' bardzo mi.. :) Pozdrawiam. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 całość zabawna chcę pikniku na kocyku może w cieniu drzew w trawie której jest bez liku ty też chyba chcesz będziesz ciepłym wiatrem lekkim co szemrze wśród traw zatopionym w morzu westchnień nikt nie dojrzy nas ... :) 2
violetta Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 @Nata_Kruk początek to taka rozmowa z parkiem:) W zieleni parku takie oczywiste:) @Jacek_Suchowicz urocze:)
Rafael Marius Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to jakiś specjalny gatunek, sadzony nad stawem.
violetta Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 @Rafael Marius jest tyle rodzajów traw, ale najmilsza jest ta zielona.
Rafael Marius Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na tej ze zdjęcia nie byłoby zbyt miękko, ale w wierszu jest piknik na kocu zatem nie ma to większego znaczenia, każda będzie dobra. 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Violetto... skoro to.. taka.. rozmowa z parkiem, to... czytam sobie... tak zielony parku... itd.. 1
violetta Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 @Rafael Marius a wiesz, że to jest turzyca:) napisałam o niej kiedyś wiersz;) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Acha, teraz już będę wiedział, jeśli nie zapomnę. Chyba dawno temu, takie miałem w akwarium. Coś mi się nazwa pamięta. W 2016 czyli siedem lat temu. Masz dobrą pamięć, że Ci się przypomniało. Bardzo ładny. 1
violetta Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 @Rafael Marius jestem zapomnianą różą:) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O taką dziką różą i nawet różową. Zdjęcie dzisiejsze. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Dzika nie jestem :) zachwycałam się tak pachnącą cytrusami, bez kolców : Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już i takie róże kwitną o tej porze roku? W mojej okolicy to nawet jeszcze pąków nie ma.
violetta Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Znalałam niekującą, mocno pachnącą, inaczej niż ta różowa i ma dużo jeszcze pąków, rośnie w cieniu. 1
Rekomendowane odpowiedzi