poezja.tanczy Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Turysta Chodziłem kiedyś po górach By bliżej znaleźć się nieba Rozbolały mnie tylko nogi Nie zjadłem boskiego chleba Za bardzo chciałem Za mało ufałem Nie oczekując Wszystko dostałem //Marcin z Frysztaka Edytowane 17 Maja 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 5
Rafael Marius Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @poezja.tanczy Czasem oczekiwania mogą zamknąć na to co naprawdę warto otrzymać. 1
corival Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @poezja.tanczy Sądząc po puencie, peel otrzymał wszystko, choć nie koniecznie to dostrzegł, bo oczekiwał zgoła czego innego. Pozdrawiam :) 2
poezja.tanczy Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 Dzięki. Ważne, że Wam się chce. Poczuć. I nie wrzucać, że złe. :)
Nata_Kruk Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...hmm... my czekamy, aż Tobie także się.. zachce... :p Fajne turystyczne .. uniesienia..
poezja.tanczy Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 @Nata_Kruk Mnie się chce Być i żyć Kto mówi, że nie Ten myli się
Nata_Kruk Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... no to dobrze...:) ... jw. w moim poście, o innym chceniu napomknęłam... a konkretnie, o słowie dla innych użytkowników. Może czas przywyknąć... że nie jesteśmy tu tylko.. my.. znaczy.. ja, czyli dany autor. Sorry... ale czasem zamarudzę u kogoś... :) Edytowane 20 Maja 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
poezja.tanczy Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 @Nata_Kruk A może w końcu wypada się przedstawić A nie tylko swoje sławić i w najlepsze się bawić
Nata_Kruk Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 :)... ja.. Nata kruk... Ty.. poezja tanczy... niespotykane imię i nazwisko... ;) (żarcik) Próbuję 'bawić się' tutaj.. zachęcam innych do 'postowania', z różnym skutkiem, ale.. pewnie kieeedyś u kogoś znowu skrobnę słówko na przebudzenie innych, może akurat stanie się cud... :)
poezja.tanczy Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 @Nata_Kruk Czasem brak cudu jest największym z cudów :) 1
Rekomendowane odpowiedzi