Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• przy kominku iskierki w każdej widzę to co było   a było tego że ho..ho.. starczyłoby na nie jeden wiersz   przy kominku siedzę uśmiecham się są i łzy   a to znaczy że nie ukrywam się za snem   że wszystko co było... było koło mnie fajna rzecz   przy kominku siedzę ciesząc się że  tam byłem   że tych chwil nie przepiłem bo  cieszyły mnie
    • @Leszczym ja cenie sobie komfort i mam swoje reguły
    • @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba.
    • Przytulny wieczór, pada śnieg  ciemność kruszeje blaskiem światła. W dziecięcych oczach lekko lśni  aromat świerku, biel opłatka.   Topnieje tkliwość mroźnych dni gdy w zapomnieniu iskrzy prawda w przejrzystej ciszy srebrząc noc  rozświetli niebo pierwsza gwiazda.         Spokojnych Świąt

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

️   Bądźcie prawdziwi…powodzenia:)           
    • @Leszczym Abet-nadużycie Muzy jak fala boskiego metalu redagujesz moje myśli na swoją korzyść to denerwuje moją jaźń nie pasuje
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...