Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - dokładnie tak ja napisałeś - faunie że zajrzałeś Wiesławie - 
    • @Marek.zak1 Można nawet powiedzieć, że czynisz patriotycznie. Pozdrawiam. @Jacek_Suchowicz Wielkie dzięki za ten fajny wierszyk.Pozdrowionka.
    • Warunki*                 Gdyby jakakolwiek osoba zechciała ze mną dobrowolnie zamieszkać, to: na - moich bardzo skromnych warunkach, oto one:   - kopia dokumentu potwierdzająca o doświadczeniu zawodowym: świadectwo - pracy;   - kopia dokumentu potwierdzająca stały dochód, np: umowa o pracę na czas - nieokreślony;   - kopia dokumentu potwierdzająca stopień niepełnosprawności, preferuję - nabytą i dożywotnia: renta - socjalna, minimalny - dochód: tysiąc siedemset złotych;   - kopia dokumentu potwierdzająca brak długów finansowych;   - kopia dokumentu potwierdzająca o czystym koncie prokuratorskim - niekaralności;   - kopia dokumentu potwierdzająca o stanie zdrowia higienicznego, fizycznego i psychicznego - czystości - cielesnej, umysłowej i duchowej.             Przypominam: jestem osobą niesłyszącą, jednak: myślącą - samodzielnie, również: pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym - biseksualistą, także: logikiem - pedantem.           W życiu najważniejsza jest wolność obywatelska gwarantowana Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, a wolność to świadomość, odpowiedzialność i samodzielność - przeciwieństwo chaotycznej anarchii: prawnej, kulturalnej i etycznej.           A więc posiadam wolność: wolny - czas i wolny - wybór, jeśli ktokolwiek zapragnie poznać realnie moją skromną osobę, to: istnieje warunek przystosowania - jestem zdolny żyć w każdych warunkach życia, które nie ograniczają mojej wolnej - przestrzeni.           Mam czterdzieści cztery lata, ważę: siedemdziesiąt sześć kilogramów, dodam jeszcze wzrost: sto siedemdziesiąt sześć centymetrów i stopy: czterdzieści i cztery - jak u niejakiego pana Adasia M.   *zrobiłem drobną edycję - aktualizację, treść - bez jakichkolwiek zmian    Łukasz Jasiński (Warszawa: 2025)
    • najwyższa pora dziś trzasnąć drzwiami a wszystkie lęki spadną jak liście uroki życia ubrać słowami śmiać się radować a szczęście przjdzie   zaryzykować te kilka złotych jakiś kuponik toto lub euro a gdy się przegra nie myśleć o tym jakaś wygrana cieszy na pewno :)))   ps do śniadanka w sam raz    
    • Skomplikowane relacje, życie to bajka:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...