EWA KACZMARCZYK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 =============================================================== Kleksy szczęścia Jestem szczęśliwa, wreszcie Szczęśliwa ale czegoś mi brak Brak mi twych słów rzucanych W pośpiechu, spojrzenia Twego Obietnice czy rzeczywistość Jestem szczęśliwa Czy niebo otwarło się Czy te kleksy szczęścia Przesuwają się w mym życiu Niebieskie kleksy – które świecą Dla mnie, ogarniają mnie Czy ludzi których spotykam To właśnie, to czy tez coś .innego Pytam siebie po cichutku Lecz nie znam odpowiedzi. Czy to jest to już! Możliwe że tak, ogarnia mnie Błogość szczęścia ale czego Znów chcę sama nie wiem Nie wiem czy to już, Czy jeszcze może nie. Życie jest bajką pisaną ręką BOGA
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiem tak: ciekawy pomysł : kleksy szczęścia jednak to nie wiersz ale Twoje osobiste przemyślenia, ot takie rozmyślania zapisane na kartce. Podoba mi sie ostatni wers,jest świetny do dyskutowania "Życie jest bajką pisaną ręką BOGA"-czy dla każdego bajką? Ogólnie:czekam na więcej:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi