Mattel Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 Przyszłaś do mojego świata Jak słońce na horyzoncie Nagle niespodziewanie Rozsiadłaś się wygodnie Z przepełniona radością Świeciłaś każdego dnia Otulając troską i wsparciem Odświeżając spaloną moją ważna wartość Jakim jest przyjaźń i więży Tak jak w książce Sainta Exuper'ego Zasiałaś radość i chęć do życia Uporzadkowałaś trochę bałagan z mej głowy Sprawiłaś że cieszyłem się z małych rzeczy Moja potęga duszy rosła jak melodia Ptaka świerkajacego radośnie Sprawiłaś że świat stał się inny Dodałaś wiarę że sá dobrzy ludzie Codzienność stała się szatami kolorowymi Rozmowy o niczym mijają w mgnieniu oka Twoja obecność inspiracją do życia 2
staszeko Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 Początek z każdą prawie dziewczyną jest fajny, ale później różnie bywa, dlatego poeci wolą pisać o samym początku, bądź miłości niespełnionej. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam.
Mattel Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 @Kapistrat Niewiadomski masz rację poeci wola pisać to co jest na początku relacji wiersz jest o przyjaźni ona jest dla mnie jak siostra z drugiej strony wiersz można odczytać jako miłosny zależy od interpretacji Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi