Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ***   Coraz mniej znajduję, powodów do złości, kiedy odnajduję, w sobie punkt ciężkości.   ***   Przeszłości zmienić nie sposób, wyrównać salda nie umiem, ale bez skargi z godnością, potrafię przyjąć rachunek.   ***   Choć ludzie szukają siły, pomiędzy ziemią a niebem, najczęściej znajdują wtedy, gdy przekraczają siebie.    
    • Tekst powtórkowy     nie wiem czy zdołam wybaczyć zwierciadła tafli srebrzystej obrazem fałszu mnie zwiodła miłości twojej tak czystej   przytul mnie swoimi łzami na łące gdzie lustro jest inne tam zapach kwiatów powrócił w odbiciu twe serce niewinne   przytul mnie swoim uśmiechem gdzie serce serca nie rani cierpienie w nas pozostanie lecz nie jesteśmy tu sami
    • Chcę być twym snem twoim marzeniem uśmiechem i łzą   Chce być drzewem które cieniem częstuje   Chcę być prawdą która nie udaje jest czysta   Chcę być Bogiem który twe grzechy umie wybaczać   Chcę być światłem które ciemności się nie boi   Chcę być tobą od rana do wieczora oraz nocą   Ta moja chęć jest szczera więc proszę  zgódź się   Nie pozwól by mi  dokuczała nie była przegraną  
    • @Natuskaa   W ogóle nie będę pisał, a tym bardziej: dawał merytorycznych komentarzy, a gnioty będę omijał szerokim łukiem - będę ignorował ludzi, którzy non stop jęczą o własnym bóstwie (sekty monoteistyczne: judaizm, chrześcijaństwo i islam) - w ten sposób zostanie obniżony poziom.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...