Wielebor Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Miłość: w życiu Artysty największa przeszkoda, To przez los mu pod nogi podrzucana kłoda. Edytowane 27 Listopada 2022 przez Wielebor (wyświetl historię edycji) 6
Rafael Marius Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Wielebor Można też cierpieć z powodu niespełnionej miłości i to chyba wtedy dobrze dla twórczości. 1
goździk Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Rafael Marius Miałam napisać to samo! :D 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto pierwszy ten lepszy. 2
goździk Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Rafael Marius Zapamiętam to sobie. 1
Leszczym Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Wielebor w życiu Artysty miłość bywa trudna i bywa niespełniona :// ;))
kwintesencja Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Wielebor co do zasady pewnie tak, lecz różnie to bywa... u mnie potrzeba pisania zrodziła się z traumy, więc domyślam się, że wszelakie nieszczęścia są "dobrą motywacją" by pisać, jednak chcę wierzyć, że w szczęśliwym zakochaniu i spokoju ducha też co nieco da się napisać ;) pozdrawiam serdecznie
Wielebor Opublikowano 27 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Rafael Marius pewnie że dobrze! @kwintesencja W szczęściu, w spokoju ducha raczej nie myślisz o pisaniu, ale co ja tam wiem... :-) @Leszczym odezwał się expert od niespełnionej miłości :) 2
kwintesencja Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @Wielebor Rozumiem, jeśli jest to regułą, to może po prostu jestem wyjątkiem i tyle
Tectosmith Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A żebyś wiedział, że tak. Nie dość, że trzeba się przewrócić to druga kłoda dogniata jeszcze. Żeby nie było zbyt łatwo :-) 1
Wielebor Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 @kwintesencja Wiesz, wyjątki podobno potwierdzają regułę. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi