Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) długo żyje w pamięci podobizna nieruchomej twarzy to kraina dzisiejszych ludzi barwny festiwal wytapiaczy sensu karmiony umysłem pożeracz nowy prorok wyparł krzyż słabego boga pleśnieje nawet apokryf a jednak pradawna chęć osiągnięcia raju nie daje się ziścić pościnałam wszystkie maszty nie mam fejsa to tundrowa wegetacja i zwykłe zbieranie kamieni o różnych kształtach sobotni dzień na niskim słońcu szybko się kończy a twój zapach śni się od wczoraj dotykaj mnie znika rana magiczna kocham się czuć gdyby nie chodziło o szczęście nie dałoby się żyć Edytowane 27 Listopada 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 17
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @sowa To zawiąż sznurówki i idź się pokazać gdzieś indziej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 Jest iskierka nadziei :)
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Arsis Hej, co porabiasz? Piękna piosenka, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija kolega sowa cię podrywa, nie bedę przeszkadzać
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @sowa Chcesz tabletki na pamięć, żebyś nie zapomniał?
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Arsis Nie, to ja go podrywam, ale właśnie dostałam kosza... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija wszędzie tylko barykady... ale ta jest chyba ładniejsza od poprzedniej...
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @violetta Cześć, był u mnie Mikołaj i dostałam już prezent a Ty? @Arsis Jakie barykady? Też piękna... nie chciałbyś wiedzieć co słucham, gdy mi nic nie podrzucasz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalijaprezent to chcę dać komuś:)
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @violetta Ja dzisiaj kupowała dla batanków, oj wydałam mnóstwo pieniędzy... czyli masz kogoś na oku?
violetta Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija mam oczywiście, ale jest dorosły:)
Arsis Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija to znaczy kosze, wielkie wiklinowe kosze...
Somalija Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Arsis Nie, to gdy kogoś podrywasz a on Ci mówi ,,nie"... Kiedyś pisałam do Ciebie, a Ty mnie ignorowałeś i to też był kosz, pamiętasz? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Mi się już nie chce ... ale gratuluję, tylko bądź mądra, bo mężczyźni lubią mieć w domu robota kuchenno-sypialnego...
Arsis Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija zatem możemy się pochwalić wielką kolekcją wiklinowych koszy, nic tylko otwierać interes... a tak a propos, u mnie nie ma nic do podrywania, albowiem nie jestem typem sportowca, taki trochę ze mnie wojak szwejk, który był idiotą, albo udawał idiotę, nikt tego nie wie...
violetta Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija to ja te dwie czynności lubię robić, jeżeli komuś smaki wegańskie będą smakować, to będzie mi wygodnie:)
goździk Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Somalija Esencjonalna końcówka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadzieja zaznania szczęścia - jakby to było w stanie wynagrodzić wszelkie nieszczęścia. Ale jest to jakaś strategia zachowania zdrowych zmysłów. Wiersz wielopłaszczyznowy. Cóż, sama w tytule dałaś sobie za niego trzy gwiazdki - myślę, że mogłaś być mniej skromna :D
Somalija Opublikowano 27 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Włodzimierzu, nie marudź mężczyzna jak bogaty, to sprawa załatwiona....
staszeko Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Nie masz fejsa? Wielka szkoda, bo w takim razie się nie spotkamy, a już miałem płonną nadzieję poznać autorkę tak cudownych wierszy… Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż pozostało? Oddychać i liczyć na szansę, że los jednego dnia uśmiechnie się łaskawie… Edytowane 27 Listopada 2022 przez Kapistrat Niewiadomski Minor change. (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi