Wochen Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 W tej galerii nie ma refleksji Wszystko można dotykać Dopóki jest niczyje Po zatłoczonych alejkach Snują się stopy Teraz w parkach jest zimno Obco tak Przepraszam ja tu stałem Byłem pierwszy Dla wszystkich wystarczy Tego miedziorytu lub rzeźb Obrazy zostaną w pamięci Kultura szykuje się Do odlotu dziś były za grosze Skrzydła Ikara 7
goździk Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @Robert Wochna Był upadek Ikara, będzie upadek kultury. 1
goździk Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @Robert Wochna Sam tak napisałeś. 1
Wochen Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @goździk Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
A-typowa-b Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 (edytowane) @Robert Wochna no i o Ikarze przepadł mi wiersz ech. Pozdrawiam Edytowane 25 Listopada 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi