Nefretete Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2022 Nie mam czasu na pisanie o jesieni czy miłości zimie. Z turbanów rozciągamy zasieki wzdłuż wbitych w ziemię pali Naszego Państwa granice chronić będziemy cierniami Przed sabotażystami wybór stoi: czy spotkać się z Jezusem czy nie? Będzie raczej to drugie Nasz! Pancerz jest wiarą. Jej nie dyktuje ani kościół ani wiatr tylko ręce żyletkami nawet pokaleczone w rękawiczkach robią swoją robotę Rany ścielimy ziemią trochę z liśćmi głębokie — osobiście moczem leję na dłonie. Goją się szybciej w ziemi liśćmi. Dalej lećmy z listopada połową ukoronowaliśmy cierniem kilkadziesiąt kilometrów. Do dwustu! Jeszcze daleko / Zapis wiersza — pozwolenie dostałem DZIĘKUJĘ!! / GRA MUZYKA: Star Wars Jedi: Fallen Order – The Hu Music Video Jeśli ktoś zechce, to będzie mi bardzo miło. 1
dgghj Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2022 @Nefretete Super, choć nie bardzo wiem o czym mowa. Robi wrażenie ten zasiek Chrystusowy. Z Panem Bogiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nefretete Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten tekst nie jest fanaberią; raczej odnosi się do rzeczywistości, w jakiej biorę czynny udział. Jesteśmy na etapie kończenia, budowy zapory na granicy z obwodem Kaliningradzkim. O tym jest ten wiersz. Pozdrowienia dla ciebie i wszystkich Polaków! Dzięki
Nefretete Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2022 @miauczenie owies Dziękuję! Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi