Noriko Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 w letnim upale lody waniliowe pomiędzy palcami
Piotr_Mogri Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Brakuje mi podziału na dwie części i pewnego skontrastowania upału. Nie jest to żaden wyznacznik ale myślę że w tej sytuacji byłoby to dobre. ...ale ja się nie znam. pozdrawiam Piotr
Noriko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A może tak: w letnim upale chłód pomiędzy palcami topnieją lody/lody/lody waniliowe(tutaj o sylabę za dużo, chociaż mi się najbardziej podoba:() Dziękuję i pozdrawiam:)
Piotr_Mogri Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A może - letni upał między palcami lody waniliowe letni upał w palcach topnieją lody słodkie strumienie letni upał wtem lody waniliowe zimnym strumieniem
Piotr_Mogri Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jeden obraz a tyle możliwości. :)
Noriko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Rzeczywiście:) Sama nie mam pojęcia, który jest najlepszy... Dzięki za pomoc i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi