Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @vioara stelelor   Bardzo dziękuję!  To piękne odczytanie - ta granica między nocą a porankiem jako granica między tym, co możliwe w mroku, a prawdą światła. Nie narzucałam jednej wersji, więc cieszę się, że tekst otworzył się dla Ciebie w ten sposób. Dziękuję za tak uważną lekturę i świetny komentarz.   Serdecznie pozdrawiam. :) @Myszolak   Bardzo dziękuję!    To, co napisałaś o tym, że tylko w nocy relacja „jako tako wypełnia potrzeby", bo noc nie szuka wrażeń, a spokoju - to bardzo celne. I ten koniec o tym, dlaczego trudno odejść mimo znużenia... tak, właśnie o to chodziło. O bezruch, który jest wyborem, bo sentyment okazuje się silniejszy niż życie.     Serdecznie pozdrawiam. :)  @Marek.zak1   Bardzo dziękuję!  Jesteś niesamowity! Ale dlaczego zniszczyli grobowiec? !!!  Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • @Berenika97 tak właśnie czuję lekkie tąpnięcie;)
    • @andrew jakie to śliczne !  Dziekuję serdecznie. ciepło pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Lenore Grey   dziękuję:) pozdrawiam:)  @violetta   myślisz? dlaczego? :) tak właśnie się czuję ostatnio…jakby ktoś mnie obserwował:)  Ale Jezus ? ;)  @vioara stelelor   wiosennie.? owszem:) dostrzegam wszystkie oznaki wiosny.! Pozdrawiam:) dziękuje.!  @Berenika97   zima zmierza ku wiośnie.! dni stają się coraz dłuższe, już za chwileczkę, za momencik słońce przekroczy granicę równika:) i światło zwycięży mrok ;) dziękuję.! Pozdrawiam serdecznie:)  @Migrena   słyszałam je dzisiaj Migrenko.! żurawie :) czekam na bociany! Mają gniazdo, obok mojego domu:)  To są tylko moje bociany ;) pozdrawiam i dziękuję:) 
    • @Myszolak dziękuję za pokazanie innego podejścia;) Trzymaj się zdrowo, Pozdrawiam  @Berenika97 szczrze mówiąc to nie jest mój rym, tylko zapozyczony- nie mów nikomu;) więc chyba nie zasłużyłam sobie na ten komplement, a może mam kompleksy :D
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...