Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) W samo południe na rusztowaniu tak pomyślałem sobie o Franiu choć nieraz stawał, stawał okoniem bez porównania z nim nie ze słoniem dobiję targu i w trakcie przerwy Franek wyskoczy, nie brak mu werwy a tuż za rogiem jest sklep Stokrotka przy kasie zgrabna, szczupła i wiotka kasjerka, która ją obsługuje nigdy, przenigdy się nie buntuje, że kombinezon jest utytłany farbą i świeżym tynkiem ze ściany. Słońce po oczach nam mocno wali więc może byśmy coś skołowali usiedli w cieniu jakiejś piwnicy bo przecież nie brak ich w kamienicy Zamiast się pocić w okropnym żarze może strzelimy, choć po browarze albo, jeżeli taka twa wola to oprócz piwa kupisz jabola jednak najlepiej będzie do tego dokupić jeszcze coś mocniejszego, skusi się majstra, on na to łasy i też dorzuci się nam do kasy a potem to już będzie balanga i choć bez dziewczyn a także tanga nie bez kozery powiemy światu - Oj damy sobie dziś do wiwatu!!! Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Henryk_Jakowiec (wyświetl historię edycji)
Dared Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Henryk_Jakowiec A powiem Ci że się nie zgadzam z założeniem, jakiś czas temu malowałem mieszkanie koleżanki z pomocnikiem (studentem), po jakimś czasie koleżanka powiedziała mi że Jej syn (maturzysta) był strasznie zdziwiony że budowlańcy mogą prowadzić takie rozmowy;-)) tak mimochodem 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Często się mówi życie jest krótkie pieprznij robotę idziem na wódkie. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy maturzysta wydorośleje na pewne sprawy swój pogląd zmieni wtedy poczuje ważność decyzji kiedy się forsę trzyma w kieszeni. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziś już za późno, lecz innym razem owszem, dlaczego by nie skorzystać skoro z ochotą i bez na mowy na propozycję moją chcesz przystać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi