dach Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) Kupiłem sobie BMW, extra model Być może zabrzmi to dziwnie przez całe moje życie mniej lub bardziej na wiele sposobów z różnym skutkiem bronię się przed poezją próbowałem tygodniami a nawet całymi miesiącami nic nie pisać nic nie czytać nie robić nic co ma jakikolwiek związek z twórczością tak się złożyło ostatnio a było to w sobotę po południu kupiłem prawie nowy sportowo biznesowy model extra czarny metalic BMW seria 5 elegance 190 koni pod maską już nawet tak założyłem - jest dobrze - jestem na właściwej drodze mam teraz full wypasione extra męskie auto w pewnym sensie śmiało można powiedzieć model bardziej zaprzyjaźniony z chętnymi przyjemnymi w dotyku kobietami jak z poezją że nawet, jak coś kiedyś przypadkiem dobrego napiszę i ktoś przypadkiem zdecyduje się wydać tomik moich wierszy żaden prawdziwy czytelnik nie weźmie sobie tego do serca nikt nie uwierzy poecie który na wieczór autorski zajedzie takim wypasionym extra bajeranckim autem i właśnie to w końcu przeważy szalę na dobre zniechęcony dam sobie spokój wyjadę na autostradę na zawsze wolny od tego niepotrzebnego nikomu elememtu wywewnętrzania się ponad miarę założę ciemne okulary uchylę szybę na zewnatrz wystawię łokieć zapalę papierosa wskoczę na lewy pas rozpędzę się do 220 na godzinę jak gdybym nic innego nie robił i nie potrafił robić mrugnę długimi światłami raz drugi i trzeci i przemknę obok ciebie przez chwilę spojrzysz na mnie na moje extra auto przez chwilę pozazdrościsz pomyślisz a jednak ci wszyscy posiadacze super szybkich aut to mają coś nie tak z głową. Malmo, 30. 05. 2022. Edytowane 30 Maja 2022 przez dach (wyświetl historię edycji) 4
8fun Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z więzienia dla utalentowanych tylko w takim BMW jest możliwa ucieczka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kupiłeś złe BMW! 1
Amber Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 Pomyślnych wiatrów na autostradzie :) 1
Dared Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2022 @dach Dobrze Ci życzę, ale nagadałeś tyle że za dużo 1
Rekomendowane odpowiedzi