Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, nic złego pani nie zrobiła, a z mojej perspektywy - dzisiejszej - wyżej wymieniony wiersz jest po prostu taki sobie... I dajmy z góry wzięty przykład: słońcu - krańcu - to nie jest rym, niestety... A tak przy okazji: ma pani do wyboru Talmud (ulotka książkowa regulująca każdy szczegół pani życia) i Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej (jest ona masońska i równocześnie jest oparta na prawie rzymskim i polskiej tradycji ustaw zasadniczych) - co pani wybierze? Lex retro non agit - dlatego wszystkie sekty monoteistyczne (judaizm, chrześcijaństwo i islam) - tego nie rozumieją i zawsze będzie dochodziło z nimi do konfliktu.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, nic złego pani nie zrobiła, a z mojej perspektywy - dzisiejszej - wyżej wymieniony wiersz jest po prostu taki sobie... I dajmy z góry wzięty przykład: słońcu - krańcu - to nie jest rym, niestety... A tak przy okazji: ma pani do wyboru Talmud (ulotka książkowa regulująca każdy szczegół pani życia) i Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej (jest ona masońska i równocześnie jest oparta na prawie rzymskim i polskiej tradycji ustaw zasadniczych) - co pani wybierze? Lex retro non agit - dlatego wszystkie sekty monoteistyczne (judaizm , chrześcijaństwo i islam) - tego nie rozumieją i zawsze będzie dochodziło z nimi do konfliktu.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, nic złego pani nie zrobiła, a z mojej perspektywy - dzisiejszej - wyżej wymieniony wiersz jest po prostu taki sobie... I dajmy przykład: słońcu - krańcu - to nie jest tym, niestety... A tak przy okazji: ma pani do wyboru Talmud (ulotka książkowa regulująca każdy szczegół pani życia) i Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej (jest ona masońska i równocześnie jest oparta na prawie rzymskim i polskiej tradycji ustaw zasadniczych) - co pani wybierze?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, nic złego pani nie zrobiła, a z mojej perspektywy - dzisiejszej - wyżej wymieniony wiersz jest po prostu taki sobie... I dajmy przykład: słońcu - krańcu - to nie jest tym, niestety... A tak przy okazji: ma pani do wyboru Talmud (ulotka książkowa regulująca każdy szczegół pani życia) i Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej (jest ona masońska i równocześnie jest oparta na prawie rzymskim i polskiej tradycji ustaw zasadniczych) - co pani wybierze?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...