Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Annna2 Witam                   Dziękuję za miłe słowa o moim wierszu. Miłego dnia .Pozdrawiam @Hiala Witam                         Dziękuję za miłe słowa o moim wierszu. Miłego dnia . Pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar Witam                                  Powiem tak  ciekawa rzeczywistość . Gdy mamy nie ciekawe czasy . To miłość jest priorytetem. Tak ja uważam .                                              Miłego dnia . Pozdrawiam
    • Tak przy okazji: jestem rodowitym warszawiakiem i na temat mojego miasta pisałem w eseju pod tytułem - "Estetyka" - tutaj można znaleźć, dodam: Warszawa to Wars i Sawa - dwóch rybaków, którzy złowili Syrenkę - pół rybę i pół babę.   Łukasz Jasiński 
    • @Alicja_Wysocka  Dziękuję
    • I nawet założona przez węgierskiego żyda - Georgea Sorosa - Fundacja Stefana Batorego w postaci anonimowych obserwatorów stwierdziła, że nie doszło do jakichkolwiek fałszerstw wyborczych, a jeśli chodzi o nieprawidłowości - one były, są i będą i nie mają żadnego wpływu na całokształt wyborów prezydenckich, poza tym: za dwa lata Prawo i Sprawiedliwość, Konfederacja i Konfederacja Korony Polskiej zdobędą blisko siedemdziesiąt procent miejsc w Sejmie Rzeczypospolitej Polskiej, natomiast: Koalicja Obywatelska zostanie zmarginalizowana - reszta partii nie wejdzie do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej, jeśli chodzi o mnie, to: wyraziłbym zgodę na przeliczenie głosów w całej Polsce - otóż to: Pan Prezydent Elekt Polski Karol Nawrocki zdobył dwa razy więcej głosów - tak wynika z mojej obserwacji, analiz i wywiadów.   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - miły Konradzie 5- 7 - 5 sylab - tu widzę  więcej -                                                                                                    Pzdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...