Nata_Kruk Opublikowano 30 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 Dzięki za taką wrzutkę... ;) Znałam.. i czasem wracam, choć wolność, po 89... nie taka czysta, jakby się chciało. 1
Nata_Kruk Opublikowano 16 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2025 @jan_komułzykant... Janko, wpadałam na chwilkę i.. zapominałam tutaj wejść. Dziękuję za Twoje propozycje... :) Słucha się pięknie... Dołączam z.. jn. 1
jan_komułzykant Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2025 Byłem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 20 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2025 (edytowane) @jan_komułzykant.. ajaj..:) to zazdroszczę... z mojej rodziny też byli, ja trochę za daleko. ps. Po cichutku liczyłam na to, że przejdzie dalej, podobnie jak Włoch, Gabriele Strata. Edytowane 20 Października 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 20 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2025 Nie myślałem, że aż tak kibicujesz, ja się nie znam :) ale stawiam na Pawlaka (chociaż przy Chińczykach i Japońcach ciężko będzie;), Piotra Pawlaka, chociaż wiem, że większość jest za innym Polakiem, też Piotrem - Alexewiczem. Cóż, Straty przy konkursach są nieuniknione ;) Pozdrawiam. PS A tak w ogóle, to nabajdziej lubię 'wariatów" ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 21 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...o... Janko... to znamy się tak samo... :) Miałam swoich ulubieńców, którzy przeszli dalej po pierwszej 'fazie' (Pawlak, np.), ale jak to bywa, przy 'imprezach' takiej rangi, na końcowe rozstrzygnięcia ktoś zawsze kręci nosem. Zwycięzca... :) od początku darzyłam go ogromną sympatią. Cóż... niebawem.. ;) następny konkurs Chopinowski. @jan_komułzykant... zapomniłaam dodać, że ten "wariat" pociesznie grał..:) Edytowane 22 Października 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 21 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2025 Cóż, tymczasem blues :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca @Omagamoga... chciałam powielić, ale nie otwiera się, a chłopaka znam... :) porusza ciekawe tematy, znane mi, niemniej.. w żadnym nie jestem.. rasowym ekspertem... bo ekspercików, to u nas ci dostatek. Dzięki za wrzutkę..:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca @Omagamogakiedyś dodano dwa słowa (w nowelizacji ustawy o radiofonii i telewizji), ale bardzo znaczące - "lub czasopisma". :) 2
Nata_Kruk Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca ... Ana to Anna.. głos i.. ehh... drugi clip.. rodzimy z Mazur.. jeden z chłopaków z filmu jest moim synem. 1
jan_komułzykant Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca @Nata_Kruk Fajne, bo czuć że chłopaki złapali bakcyla tej 'roboty' :) Gratulacje. 1
Rekomendowane odpowiedzi