Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki
🎄 Wesołych świąt życzy poezja.org 🎄

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miliard pikseli

i bilion kwarków

mieni się srebrzyście

w nieodgadnionych

otchłaniach Drogi Mlecznej

czy gajowy Marucha

i pan Sułek

wypiją z panią Elizą

szampana?

niech żyje radość!

zawołał obywatel Piszczyk

lewitując na Marsie

terraformowanie Marsa

jest jak pyszne ciastko

a bita śmietana

przypomina mi czas matur

wiosny i pachnących bzami

wieczorów

Księżyc szelma

czeka na pana Twardowskiego

carpe diem ! towarzysze....

władza w rękach ludu!

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius A dziękuję, Wesołych i pogodnych Świąt życzę :) @Marek.zak1 Marek, akurat śmiem przypuszczać, że Ty możesz wiedzieć co tu jest grane :)) Choć jak jest to nie wiem :)) Pozdrawiam i życzę w porządku świąt :))
    • Nie łapię się do tego przedziału wiekowego, więc nie wiem, jak jest, ale przyjmuję do wiadomości, że tak jest, jak piszesz. Co do tytułu, potwierdzam, że aktywne słuchanie jest ważne, a bywa, że jak to dobrze robisz, to wystarczające. To moje refleksje po przeczytaniu. Pozdrawiam. 
    • Cienie rozpływają się  Jak we mgle    I nie ma ciebie  Nie ma mnie    Ani drogi  Powrotnej do domu    Tylko pustka wszechświata  Nie mów nikomu...  
    • @Kwiatuszek    Dziękuję Ci za wizytę i przeczytanie kolejnego opowiadania. Dziękuję także za osobisty komentarz.     Pozdrawiam Cię serdecznie, życząc wszystkiego świątecznego. Celebruj ten czas radośnie, spokojnie i smacznie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97    Wielce mi miło, Bereniko, że patrzysz "(...) na las w podobny sposób. (...)" Tak więc życie drzew przestało być dla  Ciebie sekretnym. Dzięki Ci bardzo za czytelnicze odwiedziny.    Przyjmij życzenie wszystkiego wysokoenergetycznego z okazji tego Świątecznego Czasu. Pozdrawiam Cię serdecznie.   @Wiechu J. K.    Wiesławie: "(...) Pewne jest (...)" o wiele więcej. A Ty jesteś jedną z osób, które to wiedzą.    Pozdrawiam Cię świątecznie i życzę jak najwięcej pozytywnej energii. Dziękuję za przeczytanie "Przykartuskiego Lasu" i pozostawiony komentarz. 
    • @Rafael Marius Jedną estytyką opisani, w jedną estetykę wpisani.   Pozdrawiam! Wesołych Świąt!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...