Ten utwór został doceniony przez użytkowników. transgenderyzm Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 boskość obdarowala nas kłami do skonsumowamia aktu najwyższej modlitwy według rytuału naostrze swoje zęby na starych kościach z pamięcią o miłości w ich szpiku mam nadzieję, że gdy wgryze się w twoje ciało i metal pod skórą utopi mi ślinę w końcu doznam bliskości w świętej uczcie cielesności bez chleba i wina, a z krwią i mięśniem twojego serca potem w twojej pustej skórze znajdę zbyt znajomy dom i zatęsknię za chwilowym brakiem głodu 11.04.2022 8
Dared Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @transgenderyzm Pełnokrwisty wiersz, dzięki
transgenderyzm Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @Dared również dziękuję
OloBolo Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 tak do końca to nie kumam o co biega, ale podoba mi się. to coś jakby o ... wampirach ?
transgenderyzm Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @OloBolo raczej kanibalizująca miłość ale wampiry chętnie przyjmę 1
Somalija Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @transgenderyzm Wyrzuciłabym w trzeciej strofce w trzeciej linii ,,mi", bo stuka w czytaniu. Bardzo ciekawe, chociaż czytałam jednym okiem, bo trochę straszne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
dgghj Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @transgenderyzm Cudowny początek. Przekraczasz zasłony, aby pożreć prawdę na surowo. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
transgenderyzm Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @Olgierd Jaksztas dziękuje bardzo!!
Rekomendowane odpowiedzi