Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Ara i Wielkanoc, ona klei - wiara. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Henryk_Jakowiec (wyświetl historię edycji) 1
Dared Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Henryk_Jakowiec Udany, brawko 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Dared Ten pewnie mniej. Akta, baran, ona, rabatka.
Dared Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Henryk_Jakowiec Wybacz nie znam się na palindromach, jedynie tych szaradziarskich, a tamten spodobał mi się ma taki pokręcony sens ;-)) ale mówiłem nie znam się 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Dared Najprościej jak można. Czytasz od lewej do prawej, od prawej do lewej musi być tak samo czytany ten tekst.
Dared Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Henryk_Jakowiec No to wiem ok trudna łamigłówka tamten tekst mi się spodobał tak od przodu jak i z tyłu;-))
Rekomendowane odpowiedzi