Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Lenny Stworzona do kosztowania Napełniania kubków smakowych Aż po obłęd spowity lepką mgłą Rozciera wargi nabrzmiałe sokiem
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - to były moje dziecinne wariacje - miałem ubaw po pachy -                                                                                              Pzdr.
    • @leszek piotr laskowski Ogólnie uważam, że w poezji jest coś niesamowitego. Zwłaszcza teraz, w internetowych czasach. W czasach gdy w net coś wrzucić możesz w 3 sekundy. Dobry poeta jest w stanie napisanym tekstem, napisanym naprędce i na poczekaniu, dosłownie w kilka minut, zrobić niesamowity młyn. Dosłownie w maleńką chwilunię. Krótką bardzo. Oczywiście system się przed tym broni i pomijaniem i nie odpłacaniem starań i różnymi obserwo i kłopotami z wydawnictwami i temperowaniem i przycinaniem i wieloma jeszcze innymi zagrywkami, ale generalnie potencjał jest olbrzymi. Widzę w tym zresztą podobieństwo do drona. Kiedyś czołg za miliony dolarów robił robotę, teraz wystarczy mały dronik za nieporównywalnie mniejsze pieniądze i absolutnie dużo mniejszy kłopot logistyczny. Jest w tym coś i nieprzewidywalnego i niełatwego do okiełznania. Tyle że na mój ogląd wymaga to opanowania warsztatu przez co najmniej kilka lat, ale możliwości są niebywałe. @leszek piotr laskowski I w ten sposób dochodzimy do kolejnej racji Schizofreników, zresztą piętnowanej od lat, że małe jest wielkie bardzo :)))))
    • Fajne to, i znalazłam coś takie jakby do pomyślenia:  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zawsze prawdomówny - kiedy czegoś nie wie, to po prostu milczy; a w umyśle docieka sensu i drogi prowadzącej do niego   drogi prowadzącej do niej - do prawdy do niego - do samego siebie egocentryka   To chyba jednak o miłości :-) (A co, jak jeden z nich odejdzie?) Pzdr.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...