Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 Minęło minut dwadzieścia przyszła pora się zabawić podejmuję taką próbę by kolejny wierszyk wstawić. @Henryk_Jakowiec I co ja mogę powiedzieć? Okazuje się, że nie ma limitu 24 godzin. Kolejnym przykładem tym razem są moje wierszyki. Ta jedna jedyna - wstawiłem 11.03.2022 godz. 5.55 Kolejny - wstawiłem 11.032022 godz. 6.20. Nie było żadnego limitu czasowego. I bądź tu mądry i pisz wiersze 1
A-typowa-b Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) @Henryk_Jakowiec jesteś gwiazdą, nie wszyscy tak mogą. Tylko najzdolniejsi widocznie. Pozdrawiam tym optymistycznym akcentem. A w świecie zawsze są podziały na lepszych - gorszych, wyższych - niższych, itd. Miłego dnia :) Edytowane 11 Marca 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 @A-typowa-b Nieporozumienie. Nie mam zamiaru wstawiać swoich wierszy poniżej 24 godzinnego limitu czasowego. To był jedynie sprawdzian. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi