Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Amber Dzięki, miło widzieć z powrotem :)
    • @Groschek  Nie, nie, nie będę dzwonić do Ciebie, rozmawiać możesz, a napisać już nie? Trudno, jest jak jest i będzie nadal, pozdrawiam :)
    • @iwonaroma każdemu smakuje inaczej, dzięki:) 
    • @Domysły Monika  i tu ogromną rację masz bo każdy z nas innym jest inaczej pisze mówi gra inaczej rozumuje też   choć język polski taki sam każdy inaczej widzi sens jeden zobaczy odcień tła drugiego nastrój wciągnie gdzieś   na koniec dodam kilka słów niech każdy pisze tak jak chce aby czytelnik przyjść chciał tu by go zatrzymał ten wasz wiersz :)))
    • @patogenAI Cześć! Zapewniam Cię, że w moich tzw. wierszach wszystko jest 2x zamierzone, jak i nieprzypadkowe; szczególnie, jeśli chodzi o nieregularność rymów to moja specjalność - czasem nawet kosztem % utraty na dostępności przekazu. Poza w/w cierpię na dziwaczna formę jakby autyzmu, który charakteryzuje się tym, że ciężko jest mi opublikować wiersz, bez zachowania prostokątności strof. Zauważalne tutaj "odchyły" to wybryki spowodowane różnorodnością grafiki. Często używam nawet tzw. muśnięcia znaczeniowego, gdzie czytający wręcz przekonany jest, że popełniłem błąd, a było to po prostu wymuszenie drugiej płaszczyzny interpretacyjnej. Podam Ci przykład: ułamki mewy pot krwawiły nie raz szarpane wiadomością usta lenia.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...