Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 Nie chcę pisać o nim wcale więc się w rękaw wam wyżalę skąd ta menda tyle fałszu ma na trzeźwo nie na rauszu, że do boju śle swych braci za co cały naród płaci bo to na nich ciężar spada kiedy sankcje świat nakłada. Czas już skończyć z apelami bo okaże się, że sami też padniemy twarzą w błota i drwił będzie z nas idiota innej trzeba szukać drogi a arsenał nieubogi trzeba zjednać państwo z państwem i na zawsze skończyć z draństwem. 4
jan_komułzykant Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 60 procent zmamił świr i ma poparcie wśród gawiedzi bo 'słusznej drogi' strzeże ZBiR* który w kieszeni zbója siedzi a skoro z nord stream Niemcom bliżej niech się rozliczą za Ribbentropa i gdzieś pod Moskwą legną przy świrze by zjednoczyła się znów Europa. * Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @jan_komułzykant Mam ja chody tam na górze i choć nie są może duże lecz kontakty mam tam liczne prężne, rzekłbym niebotyczne. Skrzyknę, zatem brać niebiańską a gdy zewrą się szeregi tych, co mają śmigłe skrzydła to się wyśle na przeszpiegi. Łączność będzie nieprzerwana gdy cel będzie namierzony to pozycję nam podadzą szyfrem poprzez telefony. Gros aniołów z łopatami wnet nagarnie śniegu zwały zepchnie się je jednocześnie by na śmierć go zasypały. Pozdrawiam 1
Dared Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Wiesz sporo epitetów mi się nasuwa ale idiota to chyba jednak nie ;-) pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Dared Mądry to on chyba nie jest bo jedynie to idiota wybujałe ma ambicje i się ze swym ego miota. Mógłbym go dosadniej nazwać znam ja wiele słów zelżywych dziś przemilczę a powitam jego nimi wśród nieżywych. Pozdrawiam
Dared Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec W formie jak zawsze ;-)) gratuluję, idiota raczej nie wie co robi, on wie dobrze 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Dared Wiem, że brzydko postępuję lecz się będę przekomarzać. Tylko kretyn wyda rozkaz żeby z mapy kraj wymazać. Wytłuc wszystkich bez różnicy żołnierz, cywil, dziecko, matka. Zadufany ten watażka chce mordować do ostatka. Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec widać wie, że bliski koniec i daremny jego trud, więc choć zniszczyć musi dzwoniec, gdy nie do zdobycia GRÓD. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @jan_komułzykant Kolos na glinianych nogach i pyszałek, co to nie ja wkrótce za swe niecne czyny może go przykryje breja. Czy to smar z rozbitych czołgów czy to z cystern będzie ropa czas odliczać już minuty gdy mu świat zasunie kopa. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi