Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Charismafilos Camus pisał - w 'Człowieku zbuntowanym' albo w 'Micie Syzyfa", że pytanie: "Zabić się czy nie" jest tak naprawdę jedynym istotnym. Na własny użytek odpowiedziałem sobie na nie w ten sposób wiele lat temu: "Zawsze jest taka opcja. Zaczekaj. Może coś interesującego się wydarzy". Wydarzyło się wiele interesujących rzeczy. Wiersz boli, bo ma boleć.  Zmarnowane 48 lat zachodów słońca? Nie szkodzi. Dzisiaj zachodzi o 21:13. Zmarnuję i ten, bo Anglicy muszą wygrać, a beze mnie im się nie uda ;)  
    • Akr i matoł mu dał, z ładu młota Mirka.
    • @Leszczym   Trudno polemizować z podstawowymi prawami natury! ;)) Skoro to główna siła napędowa całego wszechświata, to faktycznie, wiele nudnych spraw nagle nabiera bardzo konkretnego sensu. Fajna ta Twoja optyka. :)
    • ~~ Moja wnuczka Weronika - o blond włosach i niebieskich oczach, za niedługo z dumą w szkolne progi wkroczy; lecz bez żadnej tu obawy ... Rezolutna dziewczynka znajdzie tam wielu przyjaciół, kolegów - by z nimi pilnie słuchać swych nauczycieli. A po lekcjach wraz z nimi znowu się weselić wracając do swych domów, pełni mocnych wrażeń ... Mnie tutaj - i nie tylko - zapewne się marzy, że pokocha te szkolne, nowe obowiązki - dbając, aby jej rzeczy - zeszyty i książki były zawsze starannie i czysto składane. To będzie w Jej przyszłości znakomitym wianem w pilnowaniu porządków, jakie na Nią spadną ... Dziewczynka z taką buzią milutką i ładną, zapewne nie zawiedzie oczekiwań osób; wielce przecież troskliwych Jej przyszłego losu ... ~~
    • @LessLove   jestem na Ciebie skazana  @LessLove

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a Ty na mnie!  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...