Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 Adam rodem z Koralewa na penisa coś nadziewa. Nadziewa i sapie dookoła gapie bo to coś to nie jest Ewa.
Dared Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 Lubię Twoje limeryki ale wybacz ten jest słabiutki 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 @Dared Poczekam na opinie innych.
Dared Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Bez urazy , przepraszam czytałem Twoje teksty i wiem że potrafisz lepiej 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 @Dared Może kolejny będzie z tych lepszych lecz ten zostawię bo nie kasuję tego co w różnych przypływach weny coś tam naskrobię, coś tam zrymuję. Pozdrawiam ;)))
Rolek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Coś co Adam tak nadziewa Zeszło właśnie teraz z drzewa Oto Homo Erectuska Dlatego tak stała kuśka 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Rolek Pewnie i tak chyba było może jednak albo raczej rzeczywistość była inna wszystko działo się inaczej. Pozdrawiam ;)))
Rolek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Mam też inną wersję ale politycznie niepoprawna. Nie dam, wiesz Pegasus. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Rolek Miało być tak pięknie słowa bez cenzury brak inwigilacji rzecz wiadoma z góry. Pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi